Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ


Ας κάνουν όσες απεργίες θέλουν. Στη Μεσσηνία ο κόσμος έρχεται και κάνει ωραιότερες και φτηνότερες διακοπές. Οι παραλίες είναι γεμάτες. Τα μπικίνια κάνουν παρέλαση. Τα κορμιά συναγωνίζονται το ένα το άλλο. Αφού σκεφθήκαμε να σας κάνουμε διαγωνισμό για το καλύτερο μπικίνι, το καλύτερο τατουάζ κλπ Με σκέφτεστε να είμαι στη θάλασσα και να φωτογραφίζω μπικίνια και τατουάζ ?


Λένε πως μέχρι σήμερα Τετάρτη το 75% των βενζινάδικων έχει στερέψει. Τούπόλοιπο 25% έχει ακόμα βενζίνη. Όσοι ξεμείνατε ή κοντεύετε να ξεμείνετε "σπεύσατε ταχύτατα".

Τα παραλιακά μαγαζιά κάθε βράδυ σφίζουν ζωής. ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ! Πάρτε το χαμπάρι οι Έλληνες δεν μπαίνουν σε καλούπια, Γερμανοί δεν γίνονται.
Εδώ που τα λέμε μακάρι στις δουλειές μας να γινόμαστε Γερμανοί, στη διασκέδαση να μη γίνουμε γιατί θα γινόμαστε "ξενέροτοι"

Απεργία λοιπόν τα Βυτία μεταφοράς πετρελαίων !
Ρε Βυτιάδες δεν ντρέπεστε? Πάτε καλά? Αν κάποιος από σας βγεί να μου πει τι τους έχουμε κάνει και θέλουν να μας βασινίσουν και έχουν δίκιο, τότε καλά κάνουν ! Αν όμως εμείς ο λαός δεν τους φταίμε, τότε γιατί βασανίζουν εμάς και όχι αυτούς που φταίνε, αν φταίνε κι' αυτοί. Πως ξέρουμε ότι έχουν δίκιο οι "Βυτιάδες". μπορεί και να μην έχουν.
Ότι και να είναι πάντως, έχουν δεν έχουν δίκιο, το δίκιο τους να το πληρώσουν οι Υπουργοί, πρωθυπουργοί κλπ ιθύνοντες.

"Βυτιάδες", αν είστε μάγκες και ωραίοι πηγαίνετε να αποκλείσετε το σπίτι και το γραφείο του αρμόδιου Υπουργού και του Πρωθυπουργού να πεινάσουν, να διψάσουν, να μείνουν άπλυτοι, να μείνουν χωρίς ρεύμα και τότε να σας πω εγώ αν θα βρείτε το δίκιο σας. Από τη Δεύτερη ημέρα τα μαγκάκια, τι μαγκάκια τσάμπα μάγκες είναι, οι Υπουργοί επειδή είναι "κότες" δεν θα αντέξουν και θα δώσουν εντολή να τακτοποιηθούν τα αιτήματά σας.

Αλλά μάλλον για "κότες" σας κόβω και σας. Αν έχετε τα κότσια εφαρμόστε την πρότασή μας, διαφορετικά, ναι, είστε "κοτούλες"

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει έστω και μια "κότα", συγνώμη απεργό βυτιοφόρου ήθελα να πω, ας μου απαντήσει. Αλλά που ! κολώνουν !! Να δω τι θα κάνουν όταν θα κυρηχθεί Πολιτική επιστράτευση !!

Λίγα Λίγα θα σας τα λέω. Όχι να χορτάσετε και να μην ξαναμπείτε στο Blog μου.

Άντε γειά προς το παρόν

Ο Bloger Αντώνης

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Και όμως είναι γεγονός. Το νέο Blog της Μεσσηνίας αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Σ' αυτό το χώρο θα γράφουμε θέματα που αφορούν όχι μόνο τους απανταχού Μεσσήνιους, αλλά και όλους του συνΈλληνες όπου κι' αν βρίσκονται.
Δεν θα γράφουμε μόνο για τις ομορφιές της Μεσσηνίας, της Καλαμάτας, της Μάνης, του Πεταλιδίου, των Χράνων, του Αγ. Ανδρέα, της Κορώνης, της Φοινικούντας, της Μεθώνης, της μαγευτικές παραλίες της ευρύτερης περιοχής της Πύλου και άλλων πολλών περιοχών της Μεσσηνίας, θα γράφουμε για τα πολιτιστικά, τα αθλητικά, τα πολιτικά, τα επίκαιρα θέματα που αφορούν τη Μεσσηνία αλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Εσείς οι κάτοικοι πχ της Αθήνας αντί να πάτε πχ στη Βουλιαγμένη να κάνετε μπάνιο, να πιείτε τον καφέ σας ή το ουζάκι σας, μη νομίζετε ότι θα πάτε πιό γρήγορα σ' αυτό το προορισμό, πιό γρήγορα θα πάτε στην Καλαμάτα ! Ναι, ναί μην απορείτε. Η Καλαμάτα πλέον απέχει 2 1/2 - 3 ώρες από Αθήνα.
Εκτός λοιπόν ότι θα απολαύσετε το μπάνιο σας σε καθαρότερες και ομορφότερες θάλασσες, θα πιείτε το καφεδάκι σας φθηνότερα από την Αθήνα, θα πιείτε επίσης το ουζάκι σας επίσης φθηνότερα και με καλύτερο μεζέ, θα τα ευχαριστειθείτε και δεν θα θέλετε να φύγετε κι' αν φύγετε θα λέτε πότε να ξανάρθετε
ΤΕΛΙΚΑ, ΜΩΡΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ
Αν πάλι θέλετε να έλθετε με το αεροπλάνο, από Αθήνα υπάρχουν 2 πτήσεις ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ, από Θεσσαλονίκη 2 τη ΕΒΔΟΜΑΔΑ kai από το Ηράκλειο 1 πτήση την εβδομάδα.

Τώρα θα μου πείτε πως να έλθουμε με την απεργία των βενζινάδικων !
Άλλο θέμα κι' αυτό.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπαίνετε σ' αυτό το Blog να μας βλέπετε και να μας διαβάζετ, να μας σχολιάζετε, εμείς να γράφουμε και αν χρειαστεί μπορείτε να μας τη λέτε να γράφετε ...ότι γουστάρετε και εμείς πάλι να σας λέμε ......ότι γουστάρουμε.

Άντε λοιπόν καλή αρχή και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι


Ο Αντώνης ο Μεσσήνιος




Paros Blogs

free counters